Vakantievilla

Vakantievilla
Vind hier de beste vakantievilla’s uit Europa…

 

Op zoek naar een goedkope zonvakantie?

Villa La Castella – Villa la Castella is rustig gelegen op de prachtige heuvels van Metallifere-streek tussen Arezzo en de kust.
De sfeervolle villa wordt omringd door bossen, waardoor het lijkt alsof u alleen op de wereld woont.
In de directe omgeving kunt u heerlijk wandelen of fietsen. Toch zijn vele bekende dorpen en steden makkelijk te bereiken op korte afstand. Zo ligt Siena, 1 van de mooiste steden van Toscane, slechts 35 kilometer van de villa vandaan.

Roaix – Aangename, moderne villa, geheel gelijkvloers en compfortabel. Bestaande uit een hoofdgebouw en apart bijgebouw met twee slaapkamers. Op het 2000 m2 grote terrein met gazon vindt u ook het zwembad.
De villa ligt nabij het dorpje Roaix en op 5 km van het stadje Vaison-la-Romaine.

Villa Touber – Aan de Costa Brava ligt Santa Christina d’Aro. Een geliefd oord vlakbij een natuurgebied en op 7 km. van het strand. Het rustieke huis met gemeenschappelijk zwembad, is geschikt voor 6 personen en staat op 2000 meter grond.

Le Moulin – Voormalige olijfolie-molen met zwembad. De woning ligt aan de rand van een allerliefst dorpje in de Vaucluse, 2 km van Beaumes de Venise, 10 mn van Carpentras en met prachtig uitzicht op het ruige natuurschoon van de Dentelles de Montmirail.

Villa Paraskevi – De luxe villa Paraskevi is gebouwd in 1991 door een Oostenrijkse zakenman. De villa staat op een berg en heeft een prachtig uitzicht.
Meer personen (max. 8) op aanvraag.

Cottage Zoya – Cottage Zoya heeft vier slaapplaatsen en is geheel voorzien van vloerverwarming. Er is een ruime huiskamer met een openhaard, een sofa, comfortabele fauteuils en een open keuken met eethoek.

Club Royal Alicante Spa & Golf Resort – Alicante Spa & Golf Resort: prachtige villa’s en appartementen voor een droomvakantie onder de Spaanse zon aan de Costa Blanca! Gelegen aan de 18-holes golfbaan van Bonalba en met panoramisch uitzicht over de bergen van Mutxamel, de stad Alicante en het fort Santa Barbara, de badplaatsen van San Juan en El Campello en in de verte het azuurblauw van de Middellandse Zee..

Les Pieds dans L’Eau – Vakantievilla “Les pieds dans l’eau” ligt tussen Bandol & Sanary en heeft een prive toegang tot het strand! Ideaal om met familie of vrienden van de zee te genieten! Prachtig uitzicht op de baai van Bandol & het eiland Bendor.

Seaview – Seaview is gesitueerd op een heuvel met uitzicht op een prachtige vallei, waar de rivier Finnihy doorheen stroomt en op de Kenmare river.
Vanaf het huis heeft u een schitterend uitzicht over de omgeving. Hier kunt u tot rust komen en genieten van de natuur.

Vakantiewoning La Coste – Geweldig huis in authentieke stijl, maar met hedendaags comfort, veel licht en ruimte. De woning ligt op een helling van een klein Provinciaals dorpje en heeft een magnifiek panoramisch uitzicht op de omgeving met de Dentelles de Montmirail en de Mont Ventoux.

Griekse Woning Spiti Rachi – Dit typisch Griekse huis staat op glooiend landschap direct gelegen aan zee. Omgeven door 5000 m2 goed onderhouden tuin biedt dit huis een besloten atmosfeer en een adembenemend zicht over de zee.

La Source des Fagnes – Dit charmante landhuis voor 25 personen met een binnenzwembad ligt op een landgoed van 7700 m2 naast de Hoge Venen.

Vakantiehuis Marienhof – Dit grote vakantiehuis is een voormalig pension en herbergt vele slaapkamers. Het huis heeft een centrale ligging in het Innerpitzdal. De Pitzdal gletsjer is op 9 km.

Boerenhuis Hoamatl 6 personen – Dit Paznauner boerenhuis heeft 7 kamers en een oppervlakte van 140 m2. Alle kamers zijn met hout afgewerkt en rustiek ingericht.

Tiroler huis Kathrein 10 personen – Typisch Tiroler huis met 10 kamers, 180 m2 woonoppervlakte, verdeeld over 3 etages. Meer personen (max. 16) op aanvraag.

Villa Lydia – Deze unieke villa, gebouwd door een vermogend bevelhebber in 1883, is compleet gerestaureerd door de huidige eigenaren. Veel aandacht is besteed aan modern comfort en luxe.

Vakantieboerderij Feliciana – Een grote, goed gerestaureerde en alleenstaande stenen boerderij op een prachtige plek tussen Monte Cetona en Monte Amiata en uitkijkend over een groene vallei die gedomineerd wordt door het kasteel van Radicofani.

Vakantievilla Presforet – Villa Presforet ligt op slechts een paar minuten lopen van het plaatsje Biot. Dit 17e eeuwse huis is compleet gerenoveerd in 1992.

Villa Sanja met zwembad – Villa Sanja is een luxe villa met zwembad aan de kust van Dalmatie. De villa is gelegen op het eiland Brac; in de plaats Mirca op slechts enkele meters van zee. De villa is omringd door 250 m2 terrassen en heeft uitzicht over de zee en de kust van Split..
Vakantievilla’s per land

Belgie
Denemarken
Duitsland
Frankrijk
Groot-Brittannie
Hongarije
Italie
Kroatie
Luxemburg
Nederland
Oostenrijk
Polen
Portugal
Slowakije
Spanje
Tsjechie
Turkije
Zweden
Zwitserland

Index menu
Partners
Contact

Top Partners
Vakantiehuis op Curacao huren
Vakantievilla

Europa © 2009 www.vakantievilla.biz


Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*